Nav toggle

't CACHOT

Moeilijkheid = 50%

Nu boeken

Over ons

Wat is een Escape Game?

Je laat je met je groep van vrienden, collega's of familie vrijwillig opsluiten in een van onze speciaal ontworpen kamers. Binnen de 60 minuten moeten jullie zien te ontsnappen; jullie werken samen om een reeks puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen om zo uit onze Escape Room te ontsnappen!

Afhankelijk van het thema kan het spel variëren, van het vinden van berborgen objecten, tot het ontrafelen van een mysterie. Maar het doel is altijd zeker, zo snel mogelijk ontsnappen!

Er komen geen fysieke inspanningen aan te pas.

Slagen jij en jouw team erin dit tot een goed einde te brengen?

Misschien pronkt jullie foto dan wel ergens op onze facebook wall bij de ontsnapten... Durf jij het aan?   

 

Wij zijn een team van enthousiaste jonge doch ervaren ondernemers die vonden dat dit soort attracties zeker zijn plaats had in enkele Vlaamse steden. En zo werd in 2015 een droom plots een plan, en daarna ook werkelijkheid... Elk spel vertrekt vanuit een uniek idee, wordt zelf bedacht en geconstrueerd; waarbij we het plezier willen maximaliseren voor éénieder, oud of jong.

We zijn gestart in 2015 te Gent -waar we intussen 6 games hebben; groepen van +50 personen zijn zeker welkom! Nadien hebben in 2016 te Kortrijk getrokken, waar we 3 escape games gebouwd hebben.  In 2017 konden we het niet achterwege laten om een derde vestiging te openen, te Aalst.

Games op maat? Ook hier hebben we ervaring mee. Er werden verschillende escape rooms op maat gemaakt door ons, voor onder andere Google, Fox Belgium, Lumière & Zomerspel.  

Volg ons op Facebook, vertel het aan je vrienden, we zorgen ervoor dat je er geen spijt van krijgt!

Het Cube Zero Team
Het Cube One Team
Het Cube Ten Team